Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Shkreli: Mirënjohje për pritjen dhe besimin që po më jepni!

Në çdo takim, kudo në fshatra e në qytet ndjej mbështetjen tuaj! Mirënjohje për pritjen dhe besimin që po më jepni! Çdo lagje në qytetin e Vau Dejësit do të ketë vëmëndjen që meriton! Banorët janë të parët!

Related posts

Trajneri i Kastriotit i kënaqur me barazimin ndaj Vllaznisë, vlerëson arbitrin Jorgji

Bardh Spahia velerëson me titullin “Mirënjohje” mjeshtrin e futbollit Hysen Zmijani…

Esat Mala arrin akordin për dy vite me klubin Vllaznia…