Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kristian Shkreli: Me banorët e fshatit Karmë, ndaj të cilëve kemi shumë detyrime!…

Me banorët e fshatit Karmë, ndaj të cilëve kemi shumë detyrime! Rruga e Komanit do të bëhët, investim i cili do t’i jape fryme kësaj zone! Në 4 vitet e ardhshme ndertimi i rezervuarit do të lehtësojë vaditjen e tokave! Hapja e rrugëve brenda fshatit është zotimi im para banorëve të zonës! Fitorja do të nisë nga Karma😍

Related posts

Bardh Spahia: Çdo bisedë me të rinjtë është burim frymëzimi dhe energjie…

Hiqet tatimi për dhurimin e pasurisë…

Luizi zbulon kërkesën e pazakontë që i ka bërë Vëllait të Madh: Nëse ndodh se e fitoj…