Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kristian Shkreli: Bashkë me banorët e Kaçës për t’i dhënë zë çdo ankese, çdo nevoje sado e vogël qoftë ajo!…

Bashkë me banorët e Kaçës për t’i dhënë zë çdo ankese, çdo nevoje sado e vogël qoftë ajo! Së bashku për të bërë më të mirën në 4 vitet e ardhshme! Kaça dhe çdo fshat tjetër meriton të dëgjohët! Unë do jem aty në çdo kohë, për secilin prej jush!

Related posts

Me datë 19 shtator stakim energjie, OSHEE Shkoder jep njoftim per abonentët…

Ndryshime në polici/ Largohet Lorenc Panganika, lëvizje edhe në rrethe…

Tarifat e reja të ujit, ERRU rrëzon aplikimet për rritje çmimesh të Shkodrës, Elbasanit dhe Beratit…