Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia takim me biznese dhe qytetarë të rajonit nr.2, shplas 5 pikat e programit për këtë zonë…

Me biznese dhe qytetarë të rajonit nr.2, ku shtrëngimi i duarve dhe bashkëbisedimi me ta, më shërbeu për të degjuar kërkesat e tyre dhe ndarë programin 4-vjeçar të drejtimit të Shkodrës.Mbështetja e biznesit, ku kemi aplikuar taksa të ulëta dhe lehtësim procedurash në marrjen e shërbimeve ka qënë fokusi ynë i punës që do të vijojë. Në këtë zonë do të nisë ndërhyrja për: 1. Rikualifikimin e bulevardit2. Ndërhyrja rikualifikuese e fasadave me efiçencë energjie 3. Sistem i ri ndricimi i rrugëve (sistemi LED) 4. Përmirësimi i infrastrukturës rrugore 5. Skemë e re e shërbimit të pastrimit

Related posts

Si nisi konflikti i përgjakshëm mes klanit “Duka” dhe Ervis Martinajt…

Në Shtator ndryshon shkolla: disa lëndë brenda një ore mësimi…

Orari vendoset prej “Big Brother”-it, ja kur do të luhet klasikja Vllaznia-Tirana…