Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kristian Shkreli: Banorët e Shkjezës të bindur për të qënë të parët në fitorën e sigurt!

Banorët e Shkjezës të bindur për të qënë të parët në fitorën e sigurt! Së bashku për Shkjezën dhe çdo zonë tjetër të Vau Dejësit

🤝

#VetëmPërpara

Related posts

Spahia takim me përfaqësues së Departamentit Amerikan të Shtetit dhe atë të Forcave te Armatosura të RSH…

Benet Beci uron mirëmëngjes me pamjet e Moleve të përfunduara në Liqenin e Shkodrës…

VIDEO/ KREU I PSD TOM DOSHI SHTRON IFTAR NË VAU DEJËS…