Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci vizitë në familjen e artistave Naraçi…

Qytetaria, profesionalizmi, kontributi për Shkodrën dhe pasioni për jetën, të gjitha bashkë në shtëpinë e Greta e Bert Naraçit.
Faleminderit për mikpritjen e frymëzimin!

Related posts

Njihuni me skuadrën më ‘agresive’ të Superiores

“Logu i Bjeshkëve”, promovim i turizmit dhe trashëgimisë kulturore…

Ura e re mbi lumin Buna/ Ratifikohet zyrtarisht marrëveshja Rama-Abazoviç skema e financimit…