Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia me banorët e Shoshit, shpalos 3 pikat e programit për këtë zonë…

Me banorët e Shoshit, qëndrestar dhe të vendosur në kauzat e tyre. Pata mundësinë të bashkëbisedoja me to programin tonë i cili për këtë zonë parashikon:

• Zhvillim i infrastrukturës në shërbim të turizmit

• Mbështetje për sektorin e Bujqësisë

•Promovim i vlerave që ka krahina e Dukagjinit

E ritheksova qëndrimin tim në mbështetje të plotë të tyre për rrugën e Dukagjinit. Ajo është një domosdoshmëri për zhvillimin e kësaj zone, por me rëndësi edhe për Shkodrën e Shqipërinë si në aspektin turistik ashtu edhe atë ekonomik. Problematika me çertifikatat e pronësisë është një tjetër ngërç që pengon banorët të investojnë dhe zhvillojnë pronën e tyre. Kjo sjellje diskriminuese e qeverisë Rama do ta marrë përgjigjen në 14 Maj✌

Related posts

Pas ‘paktit’ me Benet Becin, KF Vllaznia: Jemi në pritje të Bardh Spahisë

E padëgjuar! Kandidati për këshillin bashkiak i Bardh Spahisë i vjedh fjalë për fjalë përshendetjen kandidatit rival

Komiteti Ekzekutiv i FSHF thërret Asamblenë e Përgjithshme të Zakonshme 2023