Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia: Çdo bisedë me të rinjtë është burim frymëzimi dhe energjie…

Çdo bisedë me të rinjtë është burim frymëzimi dhe energjie. Shkodra ka fatin të ketë të rinj e të reja të talentuara, me të cilët do të punojmë për t’i dhënë progresin dhe vëmendjen që meriton.

Related posts

Kandidati Kristian Shkreli uron besimtaret musliman me rastin e Fiter Bajramit…

Nga hekurthyes në avokat, historia e shkodranit që sot kandidon në Breshia të Italisë…

Ngjarjet kriminale, drejtori i policisë Shkodër në konferencë për shtyp…