Shkodra Post
AktualitetKronikaLajmi i Fundit

Vuante dënimin e gjykatës belge, lirohet Safet Bajri…

Ditën e sotme është liruar Safet Bajri, i cili vuante dënimin e gjykatës belge në burgun e Fierit.

Kujtojmë se në vitin  22 shtator të 2018 11 persona u arrestuan në kuadër të Operacionit ‘OAZ’ ndër të cilët edhe Safer dhe Enver Bajri.

Fillimisht ata akuzoheshin për një sërë veprash penale si “Vrasje me dashje e mbetur në tentativë”, në bashkëpunim, “Vrasje me dashje”, e kryer në bashkëpunim, “Prodhim dhe mbajtje pa leje të armëve dhe municioneve luftarake”, “Organizim i llotarive të palejuara”, “Pastrim i produkteve të veprës penale” të kryer në bashkëpunim, “Shtrëngim me anë të kanosjes ose dhunës për dhënie të pasurisë”, kryer në bashkëpunim, “Përkrahje e autorit të krimit”, ‘Moskallëzim krimi”, “Prodhim e shitje e lëndëve narkotike”, të gjitha këto të kryera në kuadër të një grupi të strukturuar kriminal.

Related posts

Nga Xhevdet Zekaj/ Letër e hapur për Benet Becin! Shkodra ka dy simbole, Kalanë e Rozafës dhe futbollin e femrave…

Arrestohen dy përsona në Shkodër për vepra të ndryshme penale…

Policia e Shkodrës arreston dy të rinj, shpërndanin drogë…