Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditSociale

Parkimet dyshe shkak për trafikun në Shkodër/ Parkimet dyshe në rrugët e qytetit vijojnë të jenë një problem shqetësues…

Megjithse eshte trajtuar shpesh here ne media parkimet dyshe te automjeteve ne rruget e qytetit te shkoders vijojne te jene nje problem shqetsues me të cilen përballen më së shumti drejtuesit e mjeteve por edhe përdoruesit e biçikletave në Shkodër.

Ne nje vezhgim te bere nga rtsh shkodra verehej se ky fenomen eshte prezente ne gjitha rruget kryesore te qytetit. Siç duket qartë këto parkime dyshe vijojnë të qendrojne te pashqetësuar nga askush. Ndersa një nga problematikat që shkaktohen nga këto lloj parkimesh përveç krijimit të vështirësive në qarkullim eshte dhe bllokimi i segmeneteve në raste emergjence për zjarrfikesen apo ambulancën.

Nderkohe pak dite me pare shefi i qarkullimit rrugor shkodër, Artan Reçi beri te ditur, se në Shkodër jane futur mjetet inteligjente për vendosjen e gjobave jo vetëm për shpejtësinë, por dhe për parkimet e gabuara, me qellim permisimin e qarkullimit ne rrugete e qytetit.

Related posts

Policia e Shkodrës arreston dy persona për vepra të ndryshme penale…

VIDEO/ Bashkia Shkoder “kthehet” ne galeri arti per nje nate , “MUZ Shkoder”

Arrestohet në Muriqan 22 vjeçari i shpallur në kërkim…