Shkodra Post
Sociale

Rruga “Komani” mes gropave dhe baltës/ Prej shumë vitesh ky segment nuk ka pasur asnjë investim

Rrugët dytësore në qytetin e Shkodrës po vuajnë mungesën e investimeve duke u lënë kështu në harresë

Në të gjithë gjatësinë e saj rruga “Komani” në lagjen “Partizani” është totalisht me gropa, që këto ditë me shi janë mbushur te gjitha me ujë.

Të zhytura mes baltës, gropave me ujë ajo është kthyer në një shqetësim pwr banorët e zonës .

Banorët jashtë kamerave thonë se prej 30 vitesh  nuk ka pasur asnjë investim ndërsa në këtë segment me gjatësi rreth 200 m mungojnë edhe kanalizimet

Banorëve të  rrugës “Komani” shpesh herë u është premtuar se rruga e tyre do të rikonstruktohet, por asgjë nuk është bërë dhe gjithçka ka mbetur në kuadrin e premtimeve.

Related posts

Festë në shtëpinë e të moshuarve/ Dita Ndërkombëtare e Personave të Moshuar u festua edhe në Shkodër…

FOTO/ Punonjësit e Policisë në Shkodër bëjnë gjestin human, shpërndajnë dhurata për fëmjët e shtruar në spital

Tre breza kovaç…/ Tonin Marpali nga Shkodra 63 vite punë në këtë zanat që po humbet…