Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

Ndryshime në policinë e Shkodrës. Largohet nga drejtimi i Policisë së kryeqendrës së veriut, Ervin Hodo…

Ndryshime në policinë e Shkodrës. Bëhet me dije për se largohet nga drejtimi i Policisë së kryeqendrës së Shkodrës, Ervin Hodo.

Postin e tij do ta marrë Edond Sula. Sakaq, ende nuk dihen arsyet e këtij ndryshimi.

Related posts

Benet Beci vizitë në familjen e Mikel Çeka dhe Engjëll Çeka…

N/Kryetari i Bashkisë Shkoder: Shkodra nuk ka nevojë për 3D por për punë konkrete/ Shkodra e ka bërë zgjedhjen e saj…

Arrestohet në Spanjë një nga pengmarrësit e Jani Prengës, u paraqit si bullgar