Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditShendeti

Kirurgët e Shkodrës kryejnë ndërhyrje delikate që zgjati 6 orë…

Një ndërhyrje delikate e shkallës së lartë të vështirësisë në kirurgjinë onkologjike, që zgjati 6 orë, u realizua me sukses në Spitalin e Shkodrës, aty ku stafi i përgatitur dhe mundësitë e krijuara nga blloku i ri operator, e kanë bërë këtë spital rajonal një pikë referimi, jo vetëm për rajonin e veriut, por me shërbime të krahasueshme me qendrat terciare në vend.

Përgëzime ekipit me Dr. Ardjan Dajtin, Dr. Lulzim Leken, dr. Ervin Troshanin dhe infermieret Ardita Mati, Albana Shpuza dhe Sidorela Murrizi.

Related posts

Histori sportive, kujtimet e veteranit Ruzhdi Tymi/ 81 vjeçari, rrëfen karrieren sportive si notar kampion i Vllaznisë…

Bardh Spahia: Pulti ashtu si e gjithë zona e Dukagjinit vuajnë pasojat e harresës dhe indiferencës shtetërore…

Para sfidës me Kastriotin, trajneri i Vllaznisë thërret në stërvitje 6 lojtarë të Akademisë