Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia: Shkodra është qyteti që i ka dhënë aq shumë letersisë shqiptare…

Ju bashkova me kënaqësi aktivitetit të organizuar nga Bashkia Shkodër dhe biblioteka “Marin Barleti” në ditën ndërkombëtare të librit, “Letersia dhe qyteti”, me shkrimtarin Stefan Çapaliku.

Shkodra është qyteti që i ka dhënë aq shumë letersisë shqiptare dhe ka trashëguar një vlerë që ju mbetet brezave.

Related posts

Të shtëna me armë zjarri në lagjen Kiras të Shkodres

Benet Beci: Projektet strategjike për Shkodrën- Business Park North (BPN) Parku i Biznesit I Veriut…

Jeni të sëmurë me grip? Këto janë gabimet që i bëjmë të gjithë, por duhet t’i shmangim menjëherë…