Shkodra Post
AktualitetKronikaLajmi i Fundit

Arrestohen 7 punonjës së Postës Shqiptare, përvetësonin Pensionet…

Përvetësonin pensionet duke i shkaktuar shtetit një dëm prej 33.000.000 lekësh, 7 zyrtarë para drejtësisë!

Falë denoncimeve të qytetarëve, Agjentët tanë të Antikorrupsionit kanë çuar para drejtësisë 7 punonjës të Postës Shqiptare në Dibër, Shkodër, Tropojë, të cilët përvetësonin ndihmën ekonomike, pagesat për personat me aftësi të kufizuar dhe pensionet e atyre që jetojnë jashtë vendit!

Zero tolerancë për zyrtarët që abuzojnë me ligjin për përfitime personale!

Inkurajoj të gjithë qytetarët të denoncojnë çdo rast të korrupsionit që hasin në zyrat shtetërore. Bëj pjesën tënde në luftën kundër korrupsionit“, shkruan Ulsi Manja

Related posts

Benet Beci takon banoret tek ish- zooteknika : Banoret jetojne me mungesen e plote te vemendjes…

Benet Beci publikon videon nga emisioni “Debat” në RTSH Shkodra nga Brunilda Dibra…

Benet Beci: Mirënjohës ndaj secilit prej jush, për qytetarinë, seriozitetin dhe përkushtimin! Faleminderit nga zemra!