Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci në Zdrale: Zona të tilla, duke u trajtuar me kujdes, mund të kthehen në hapësira tërheqëse edhe për vizitorët…

Në Zdrale. Kjo zonë tradicionale e tregëtisë ka nevojë të trajtohet në respekt të plotë të thuajse 300 familjevë, që mbahen me punën që kryejnë këtu e shumë banorëve të Shkodrës, që bëjnë këtu blerjet e tyre. Detyrimi i Bashkisë është që jo vetëm t’iu krijojë kushte dinjitoze pune e blerjeje, por edhe edhe t’i përgjigjet me seriozitet kërkesave që ata kanë. Zona të tilla, duke u trajtuar me kujdes, mund të kthehen në hapësira tërheqëse edhe për vizitorët në qytet, duke ndikuar drejtpërdrejt në xhiron dhe fitimin e tregtarëve, por dhe në cilësinë e jetesës dhe vlerën e pronës së banorëve të saj. #shkodraepara #shkodrapozitive

Related posts

Muriqan/ Goditet një rast i mosdeklarimit të të hollave në kufi…

“Kosova kufizohet me Greqinë, At Zef Pllumi vdiq 27 vjeç, Skënderbeu lindi në 1956” – Perlat nga një vajzë “VIP”…

E FUNDIT/ GJKKO cakton masë sigurie për Sali Berishën, detyrim paraqitje dhe ndalim të daljes jashtë shtetit…