Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Shtyhet seanca për ankimimin e grupit të Alibeajt për dy Kuvendet…

Këtë të martë u zhvillua seanca gjyqësore lidhur me ankimin e Partisë Demokratike. Në këtë seancë u kërkua regjistrimi në një vendim i dy Kuvendeve të PD, atij të korrikut dhe Kuvendit të dhjetorit.

Përfaqësuesi i PD, avokati Rezart Kthupi gjithashtu ka kërkuar t’i jepet kohë prej 2 ose 3 dit, për t’u njohur me aktet.

Ndërkohë Gjykata e Apelit Tiranë me vendim të ndërmjetëm vendosi të pranojë kërkesën dhe të shtyjë seancën. Seanca është shtyrë për në datën 22.12.2022 në orën 19:00.

Related posts

VIDEO/ Tom Doshi në Rrethina: Fitorja e psd dhe becit e sigurtë…

Arrestohen dy shkodranë, po transportonin 13 klandestinë të paligjshëm…

VIDEO/ DOSHI NË FUSHË ARRËZ: VOTA FRAN TUCIT DHE PSD…