Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

Shërbimi i kadastrës në Shkodër problematik/ Qytetarët të pa shpresë për marrjen e shërbimeve…

Shkodra është një ndër qytetet  ku problemet e pronësisë janë mjaft të theksuara.

Në këto 30 vite demokraci problemet me pronën nuk ka mundur të marrin zgjidhje e tashmë që shërbimi i Kadastrës ka kaluar i gjithi on line,  për ta marrja e shërbimit do të jetë edhe më  i vështirë .

Sipas ndryshimeve të shërbimit në Kadastër ,nga data 1 korrik 2023, sistemi sipas të cilit duhet të funksionojë ky institucion konsiston në përpunim aplikimesh nga cilado zyre rrethi, pavarësisht se në cilën bashki është pasuria për të cilën aplikohet.

Related posts

Komiteti Ekzekutiv i FSHF thërret Asamblenë e Përgjithshme të Zakonshme 2023

Benet Beci Në tryezën për zhvillimin urbanistik dhe infrastrukturën e qytetit dhe gjithë territorit të Bashkisë Shkodër, me arkitektë, inxhinierë, ndërtues…

Spahia: Kënaqësi të nisësh ditën ndryshe, krah atyre që marrin dhe japin një kontribut të çmuar në komunitetin tonë…