Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia: Takimet me bashkëqytetarët dhe sipërmarrësit janë gjithmonë një mundësi e mirë për të ndarë me ta programin e 4 viteve…

Takimet me bashkëqytetarët dhe sipërmarrësit janë gjithmonë një mundësi e mirë për të ndarë me ta programin e 4 viteve në vazhdim të drejtimit të Bashkisë Shkodër. Nga sheshi Prekë Cali dhe përgjatë pedonales “Kolë Idromeno” pata kënaqësinë të merrja jo vetëm mbështetjen e tyre, por edhe të listoja një pjesë të programit.

▫Taksa të ulëta për biznesin

▫Rikonstruksion i fasadave dhe rivitalizim i zonës muzeale

▫Përmirësim i infrastrukturës rrugore

▫Investime në shkolla dhe ndërtim terrenesh sportive

▫Një kalendar i pasur aktivitetesh dhe promovim i resurseve të territorit

Shkodra do të jetë epiqendër e investimeve dhe ndryshimeve. Bashkë Fitojmë✌

Related posts

Shkoder/ Blloku i pallateve pranë rrugës “Isuf Sokoli” do të transformohet tërësisht…

Arrestohen në Shkodër 2 adoleshtë, po shisnin lëndë narkotike në shkolla…

Kristian Shkreli thumbon Zef Hilen: Humbja po e bën të përpëlitet! I kanë mbetur vetëm 14 ditë përpara shporrjes totale…