Shkodra Post
AktualitetKronikaLajmi i Fundit

Bashkia Shkodër merr në administrim pronën publike në pronësi të saj, Kinema “Millennium”…

Pas njoftimit publik të përsëritur që i është bërë subjektit që menaxhonte këtë objekt pa një kontratë ligjore prej 3 vitesh, bashkia Shkodër në datën 31 Tetor, me shkresë zyrtare, ka njoftuar subjektin për lirimin vullnetar të objektit për nisjen e procedurave për marrjen në dorëzim ditën e sotme, 8 nëntor 2023, në orën 10.

Policia Bashkiake, në zbatim të ligjeve në fuqi, vendimeve dhe njoftimeve publike për subjektin, ka vijuar proçesin për marrjen në administrim si pronë e bashkisë të këtij objekti në qendër të qytetit të Shkodrës

Related posts

Benet Beci publikon intervisten me Grida Dumën në Top Channel…

Zv.trajneri i Laçit: Jemi afër Europës, çelësi i suksesit është…

Policia e Shkodres prangos dy persona…