Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia: Në rajonin 2, me gratë dhe vajzat që na kanë dëshmuar mbështetje të vazhdueshme…

Fitorja e 14 Majit do të jetë e thellë dhe e bukur, sepse të tillë dijnë ta bëjnë me mbështetjen e tyre zonjat e Shkodrës. Në rajonin 2, me gratë dhe vajzat që na kanë dëshmuar mbështetje të vazhdueshme, diskutuam programin për 4 vitet në vazhdim.

▫Investime në infrastrukturën rrugore
▫Rikualifikim i blloqeve të pallateve dhe bulevardeve kryesore të qytetit
▫Më shumë terrene sportive për fëmijët dhe të rinjtë
▫Shkolla me standarte bashkëkohore
▫Korsi të dedikuara për biçikletat
▫Taksa të ulëta dhe shërbime të përmirësuara për biznesin
▫Sistem i ri pastrimi që përmirëson rrënjësisht këtë shërbim
▫Një paketë e plotë mbështetëse për familjet në nevojë.

Sepse mbështetja e grave dhe vajzave si kontributore në familje e shoqëri është ajo që na motivon t’i japim Shkodrës shkëlqimin që meriton. Bashkë Fitojmë✌

votoBardhSpahia2

votobashkëfitojmë1

Related posts

Rimarrja e patentës, 90% ngelës në testim…

Izmir Smajlaj: I drejti nuk mposhtet kurre! Jam i pafajshem!

Vrasja e biznesmenit/ Llabani zbulon: Para një jave Ardian Nikulaj u konfliktua fizikisht me kryebashkiakun Ndreu…