Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditSport

Komisioni i Disiplinës me “dorë të hekurt”, 5 ndeshje pezullim për lojtarin e Tiranës

Komisioni i Disiplinës ka marrë vendimet e fundit sa i përket të gjitha ngjarjeve sportive të ndodhura në javën e kaluar në futbollin shqiptar.

Disa nga vendimet:

KF Skënderbeu, për sjellje të gabuar të spektatorëve duke hedhur sende në terrenin sportiv, në bazë të nenit 65/1 dhe 65/3/c të KDS, dënohet me gjobë në masën 50.000 (pesëdhjetë mijë) lekë. Në zbatim të nenit 116/1/a të KDS, gjoba të aplikohet në masën 50%.

KF Erzeni, për sjellje të gabuar të spektatorëve duke hedhur sende në terrenin sportiv, në bazë të nenit 65/2 dhe 65/3/c të KDS, dënohet me gjobë në masën 50.000 (pesëdhjetë mijë) lekë.

Lojtari i KF Tirana, Jocelin Behiratche, për sulm ndaj kundërshtarit, në bazë të nenit 47/1/e të KDS, dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga të gjitha aktivitetet.

Lojtari i KF Burreli, Markovanbasten Cema, për provokim të publikut, në bazë të nenit 52/1 të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

Zyrtari i FC Lushnja, Marius Sula, për sjellje josportive ndaj zyrtareve te ndeshjes, në bazë të nenit 48/2/a të KDS, dënohet me 8 (tetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

Related posts

VIDEO/ Ramazan historik, dëshmitarë të mrekullisë! Imam Muhamed Sytari jep mesazhin në prag të Fiter Bajramit…

Aksident në Koplik, këmbësori përplaset nganjë automjet…

Proçedohen penalisht 30 drejtues mjetesh në Shkoder/ Shtator, policia me dorë të hekurt për shkelësit e ligjit…