Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia ne rajonin nr.4: 14 Maji është dita që do të vulosë fitoren tonë dhe këtë ma dëshmoni çdo ditë në takimet që kam me ju…

Një zgjedhje që do të jetë për Shkodrën dhe të ardhmen e saj. 14 Maji është dita që do të vulosë fitoren tonë dhe këtë ma dëshmoni çdo ditë në takimet që kam me ju. Edhe nga rajoni 4 e mora këtë frymë fitoreje, besim dhe mbështetje të palëkundur që kanë bashkëqytetarët e mi ndaj programit për 4 vitet në vazhdim.

Shkodra nuk gënjehet as mashtrohet, por zgjedh me zgjuarsi dhe këtë zgjedhje e ka bërë.

Bashkë Fitojmë✌️

Related posts

Benet Beci zbulon ofertën për Shkodrën në Quo Vadis…

EMRI/ Ishte denuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e kambistit dhe muzikantit në Shkoder, ndërron jetë në burgin e Peqinit…

Kristian Shkreli: Bashkë me banorët e Kaçës për t’i dhënë zë çdo ankese, çdo nevoje sado e vogël qoftë ajo!…