Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditSport

Izmir Smajlaj: I drejti nuk mposhtet kurre! Jam i pafajshem!

Nga Izmir Smajlaj:

I drejti nuk mposhtet kurre! I pafajshem!

Fale nje beteje te gjate ligjore me AIU, Sport Resolution ( ose Gjykata Sportive Boterore ) me seli ne Londer, ka shpallur PA-FAJESINE time kundrejt aludimeve per mashtrim ndaj nje gare ku isha pjesemarres.

Isha i bindur qe gjyqtaret e huaj do te vleresonin te verteten dhe do kuptonin qe cdo gje qe ishte hetuar ishte e gabuar dhe pa fakte ndaj meje, andaj jam tejet i lumtur, dhe me ane te ketij postimi ju komunikoj edhe rikthimin tim ne piste.

Faleminderime e mirenjohje per ata qe besuan tek une qe ne fillim, per punen e perkryer te avokateve mbrojtes z. Ermir Beta dhe znj. Romina Zano, perkthyeses zyrtare znj. Etleva Pushi, si dhe familjes sime qe duroj e perjetoj nje stres te panevojshem.

Related posts

U raportua si vdekje natyrale nga policia e Shkodres, i moshuari mësohet se është vrarë me sopatë nga komshiu…

Benet Beci: Projektet strategjike: Lidhjet rajonale të Shkodrës, rruga e Dukagjinit…

Bordi ndryshon çmimet e karburanteve…