Shkodra Post
AktualitetEkonomiLajmi i Fundit

Bordi Transparences ndryshon sërish çmimin e karburanteve…bie nafta…

Nafta është ulur sërish. Bordi i Transparencës ka caktuar në mbledhjen e sotme që nafta do të shitet me 172 Lekë për litër nga 174 Lekë/litër.

Benzina do të shitet me 175 Lekë për litër ndërsa gazi me 66 Lekë për litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 3 Maj ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Bordi i transparencës që në krijimin e tij i është përmbajtur me përpikmëri në vendimet e tij lëvizjes së bursës Platts të Mesdheut për gazoilin, benzinën, si dhe faturave zyrtare të operatorëve.

Related posts

Benet Beci: Mirënjohje dhe respekt për dëshmorët e Atdheut në këtë ditë përkujtimore!…

U turpëruan 6-1 nga Newcastle, klubi i Tottenham i kthen tifozëve… paratë e biletave

PS Shkoder denoncon Spahinë: Me paratë e buxhetit, me paratë e qytetarëve, bëjnë postera dhe aktivitet për fushatë elektorale…