Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci me banorët e Fermentimit: Atyre i duhet një bashki që punon fort e në krye të saj kryetari që si zot shtëpie…

Te Fermentimi. Gjithë çfarë thonë qytetarët, nevojat që ata kanë, kërkesat që parashtrojnë, nuk janë premtime për t’u bërë në fushatë. Janë punët e përditshme të bashkisë, që duhen bërë pa asnjë justifikim. Shkodranët nuk kanë nevojë më për ankesa, eçejake letrash nga një zyrë të tjetra.

Atyre i duhet një bashki që punon fort e në krye të saj kryetari që si zot shtëpie, merr punët në dorë dhe i del zot familjes së tij. Ndaj shoh në sy secilin prej jush, e shtrëngimet e duarve janë fjala që i japim njëri-tjetrit, për Shkodrën, që për ne është mbi çdo gjë.

#shkodraepara #shkodrapozitive

Related posts

Policia e Shkodrës procedon në gjendje të lirë 15 vjeçarin nga Gruda e Re, i cili terrorizonte banorët…

Ardit Qylybyli: Za Fest në Shkodër nuk lindi dje dhe as nuk erdhi nga hiçi…

Ndryshim i momenteve të fundit, AEK-PAOK drejt… Elbasanit