Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci: Fasoneritë janë një nga degët e prodhimit ku Shkodra ka krijuar një përvojë të gjatë…

Gjatë gjithë këtyre muajve kam vizituar shumë biznese në të gjithë territorin e bashkisë Shkodër. Fasoneritë janë një nga degët e prodhimit ku Shkodra ka krijuar një përvojë të gjatë, edhe pse mes shumë vështirësish. Biznesi është gjenerues punësimi, kontribues kryesor i taksave të bashkisë.

Bashkia Shkodër duhet të jetë një partner real për biznesin gjithë kohën për të siguruar infrastrukturë, shërbime të mira, por edhe për të ndërmarrë projekte të përbashkëta e të drejtpërdrejta, si ai i Parkut të Biznesit të Veriut, që është pjesë e programit tim.#shkodrapozitive #shkodraepara

Related posts

Benet Beci: Shkodra, arsyeja pse hyra në politikë. Ekonomia, kryefjala e projekteve të mia për shkodranët…

Shkodër/ Vritet me armë zjarri një 19 vjeçar në lagjen Kiras…

(EMRI) Goditi për vdekje 8 herë me thikë biznesmenin italian, gjobë dhe 12 vite burg për 49-vjeçarin shqiptar…