Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Shkreli: Banorët në lagjen “Pallate” dhe “Kapedani” sot gëzojnë nje kënd të ri sportiv! Objektiv mbetet që kënde të tilla ti kemi në çdo zonë!…

Banorët në lagjen “Pallate” dhe “Kapedani” sot gëzojnë nje kënd të ri sportiv! Objektiv mbetet që kënde të tilla ti kemi në çdo zonë!

-Mungesa e ujit të pijshëm mbetet një e shkuar e trishtë, sepse sot e gjithë zona furnizohët me ujë!

Në 4 vitet e ardhshme pjesë të planit do jetë infrastruktura dhe transformini i këtyre lagjeve! I sigurtë që së bashku do kemi qytetin që duam, duke prekur çdo ndryshim rrënjësor! Banorët meritojnë më të mirën, ne do jemi aty për çdo nevoje☺️

#VetëmPërpara

Related posts

Lëshonte dëftesa false, kundrejt shumës 3200 euro, policia e shkodres arreston drejtorin e shkollës…

Benet Beci: Me socialistët shkodranë, ata që kontribuan ndër vite e mendimi i të cilëve peshon shumë…

Ish koordinatori i LSI Edmond Ndou merr detyren e koordinatorit të fushatës në PS për 14 Majin…