Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kryetari i Bashkisë Shkodër z.Bardh Spahia priti në një takim djemtë dhe stafin teknik të Futsallës Vllaznia…

Kryetari i Bashkisë Shkodër z.Bardh Spahia priti në një takim djemtë dhe stafin teknik të Futsallës Vllaznia. Megjithëse një ekip i ri, në një vit nga formimi i tij ka treguar shpirt gare dhe rezultate duke konkuruar ekipe të krijuara prej vitesh.

Bashkia Shkodër e ka mbështetur me ambjentet për stërvitje dhe zhvillimin e ndeshjeve këtë ekip, ndërsa po projektohet për vazhdimësinë që të mbështetet si disiplinë zyrtare. Suksese djemve 🔴🔵 të Futsallës.

Related posts

Në Iftarin e shtruar në njësinë administrative të Berdicës, Spahia: Zoti na i pranoftë lutjet dhe sakrificat e këtij muaji të bekuar…

Aksident në lagjen “Tre Heronjtë” në Shkodër…

Tano Banushi “emblema” e humorit shqiptar…