Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kristian Shkreli: Rruga Lisen është pjese e planit të punës që vitin e parë të mandatit!…

Rruga Lisen është pjese e planit të punës që vitin e parë të mandatit! Për banorët e lagjes “Kinoklub” Bashkia Vau Dejës ka një sërë projektesh që presin të zbatohën! Dëgjova me kënaqësi çdo sugjerim te tyre e veçanërisht kërkesën e të rinjëve për të patur më shumë aktivitete rinore dhe një Qënder Kulturore funksionale! Pas zëvendesimit të çative prej eterniti me tjegull dhe furnizimit 24 orë me ujë, radhën e ka transformimi total i kësaj lagje! Së bashku për Vau Dejësin

VetëmPërpara

KurrëMëMbrapa

VotoKristianShkreli

Votonr2

Related posts

Bordi transparencës rrit çmimin e naftës…

Harrojeni futbollin…Katari zhvillon edhe botërorin e bukurisë së devesë!

E FUNDIT/ GJKKO cakton masë sigurie për Sali Berishën, detyrim paraqitje dhe ndalim të daljes jashtë shtetit…