Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kandidati Shkreli takim me bizneset e Vau Dejës, shpalos objektivat e mandatit 4- vjeçar…

Takimi me bizneset e Vau Dejësit ishte frymëzim, përgjegjësi dhe garancia më e mirë e mbështetjes me 14 Maj!

  • Gjatë bashkëbisedimit me ta, shpalosa objektivat e mandatit 4- vjeçar!
  • Ulje të taksave!
  • Përmiresim i infrastrukturës!
  • Projekte të përfunduara dhe gati për t’u zbatuar ne Vau Dejes,Bushat,Hajmel,Temal,Vig Mnel,Shllak, Barbullush, Kosmaç dhe çdo fshat tjetër
  • Gati pika e grumbullimit të fruta-perimeve
  • Së bashku me Biznesin drejt së ardhmes
  • #VetëmPërpara
  • #KurrëMëMbrapa
  • Voto nr2
  • Voto Kristian Shkreli

Related posts

Trajneri i Kastriotit “qan” mungesat, por shpreson te një rezultat pozitiv ndaj Vllaznisë

Vllaznia ndërpret bashkëpunim me trajnerin Migen Memelli…

Edmon Ndou: Kush deshiron ndryshimin dhe zhvillimin e Shkodres, voton Benet Becin!…