Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Në Iftarin e shtruar në njësinë administrative të Berdicës, Spahia: Zoti na i pranoftë lutjet dhe sakrificat e këtij muaji të bekuar…

Në Iftarin e shtruar në njësinë administrative të Berdicës me besimtarë të zonës që në këtë muaj të madhërueshëm janë bërë pjesë e agjerimit. Zoti na i pranoftë lutjet dhe sakrificat e këtij muaji të bekuar🤲

Jemi futur në ditën e fundit të Ramazanit dhe besimtarët mysliman bëhen gati për festën e Fiter Bajramit. Ardhtë i mbarë e me bekime për Shkodrën e Shqipërinë!

Related posts

Zbulohen 2 ‘shtëpi bari’ në Krujë, arrestohen dy vëllezërit…

Lorenco Vila i Teutës: Të fitojmë katër ndeshjet tona, pastaj do të shohim si do të…

Armand Duka i bindur: Kualifikimi në Euro 2024 është plotësisht i arritshëm