Shkodra Post
Uncategorized

Benet Beci me “Intelektualët e Rinj Shpresë”/ Beci i garantoi mbështetje të rinjve në rast të fitores së zgjedhjeve…

Intelektualët e rinj, Shpresë në bashkëpunim me rrjetin Përballja e Ofertave Politike kanë organizuar në kuadër të Kontratës Sociale përpara Zgjedhjeve Vendore të 14 Majit, forumin publik me kandidatin e Partisë Socialiste për bashkinë e Shkodrës Benet Beci.

Në këtë forum u diskutuan prioritetet kryesore të Kontratës Sociale të qytetarëve të Shkodrës si dhe u prezantua programi i kandidatit për kryetar bashkie për përmbushjen e tyre.

Kandidati Beci ka firmosur Kontraten Sociale me Saimir Beqiraga nga Intelektualet e rinj, Shprese duke marre zotimin keshtu qe në rast të fitores së zgjedhjeve lokale do ti bëjë prioritetet e qytetareve të Shkodrës pjese te planeve të punës së bashkisë për katër vitet e ardhshme.

Related posts

Shkodër vijon puna për ndërtimin e korsive të biçikletave/ Aktualisht po punohet në rrugën “Daut Boriçi”…

Benet Beci: Fillon puna konkrete për një super projekt për Shkodrën…

Atentat ndaj babë e bir në Dukagjin, humb jeten babai, plagoset rëndë i biri…