Shkodra Post
Uncategorized

Bardh Spahia në koncertin e Harqeve të Ansamblit “Musica Nova”, me rastin e 30 vjetorit të vizitës së Papa Gjon Palit II në Shkodër…

Ju bashkova me kënaqësi koncertit të Harqeve të Ansamblit “Musica Nova”drejtuar nga Maestro Harlen Nikolli në kuadër të 30 vjetorit të vizitës së Papa Gjon Palit II në Shkodër dhe festës së Zojës së Shkodrës. Një moment i bukur dhe ngjarje që ka hyrë në historinë e Shqipërisë.

Related posts

Bardh Spahia ndan një pjesë nga intervista me Grida Dumën në Top Channel…

Përdorte lokalin për organizimin e lojërave të fatit, arrestohet 55-vjeçari në Shkodër…

Spahia: 14 Maji është mision i vështirë, por është misioni ynë dhe ne do ta kthejmë në fitoren tonë!