Shkodra Post
AktualitetKulturëLajmi i Fundit

Muaji i Fotografise” sjell në retrospektivë imazhet e Lekë Vocit…

🎞Pikërisht,nga fototeka e Muzeut Kombëtar të Fotografisë “Marubi”, ministrja e Kulturës,Elva Margariti,ka publikuar,sot,një foto të Lekë Vocit.

📍Ishte Shkodra e vitit 1975,ku në foto dallohen një grup alpinistësh gjatë stërvitjes.

📷Fotografi Lekë Voci,e nisi rrugëtimin e tij,me Pjetër Rraboshtën dhe e perfeksionoi me,Dedë Jakovën.

Related posts

Orari i klasikes vendoset prej… “Big Brother”-it

Ndryshon kalendari i Superiores

Bashkia Shkodër merr në administrim pronën publike në pronësi të saj, Kinema “Millennium”…