Shkodra Post
Uncategorized

Mjekut shkodran i besohet pozicioni i rëndësishëm në QSUT…

Njihuni me stafin tonë! Me mbi dy dekada përvojë, Prof. Dr. Arvin Dibra, tanimë do të drejtojë Shërbimin e Kirurgjisë së Përgjithshme, në QSUT.

Ekspertiza e tij dhe qasja inovative pa dyshim do të përmirësojnë kujdesin e ofruar.

Vizioni i tij përfshin implementimin e teknikave më të fundit kirurgjikale, nxitjen e një kulture bashkëpunimi, duke fuqizuar çdo anëtar të ekipit të tij të kontribuojë me ekspertizën dhe aftësitë e tij në dobi të pacientëve tanë.

Respekt! /Publikuar në faqen zyrtare në facebook të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë/

Related posts

Premtimi i Ramës: Brenda 2 viteve synojmë ta çojmë pagën mesatare në 900 euro…

Riparohet defekti, Kryebashkiaku Beci: brënda pak minutash Shkodrës i rikthehet furnizimi me ujë…

Kamioni rrëzon mbikalimin e këmbësorëve në Shkodër…