Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

Bashkia Shkoder njofton qytetaret: Ditën e nesërme, dt. 17.10.2023, është parashikuar ndërhyrja në rrugën nga Sheshi “Demokracia” në bulevardin “Bujar Bishanaku”…

Të nderuar banorë të Shkodrës

Bashkia Shkodër ka nisur një projekt për ndërhyrje në infrastrukturë në rrugët e qytetit dhe në njësitë administrative. Ditën e nesërme, dt. 17.10.2023, është parashikuar ndërhyrja në rrugën nga Sheshi “Demokracia” në bulevardin “Bujar Bishanaku”, në rrugën e gjërë pranë stadiumit “Loro Boriçi”.Në këtë ndërhyrje është parashikuar sistemimi dhe asfaltimi i të gjithë bulevardit. Kërkojmë mirëkuptimin e banorëve dhe bizneseve të zonës për lirimin e të gjithë parkimeve përgjatë këtij segmenti rrugor gjatë ditës së martë dt.17.10.2023.Të bashkëpunojmë për t’i dhënë kësaj zone një imazh tjetër.

Related posts

Ujesjelles Shkoder njofton banoret, me datë 5 Prill do të ndërpritet uji i pijshëm në këto orare…

Malësi e Madhe, kishte përshtatur një ambjent për tharjen e kanabisit, arrestohet 29-vjeçari…

Trajneri i Vllaznisë para sfidës me Egnatian: Jam person që nuk dorëzohem derisa të arrij qëllimin dhe kam shumë besim se do ja dal me këtë ekip