Shkodra Post
AktualitetArsimLajmi i Fundit

27 vite në Institutin e Shkodrës / Profesor Tosollari kujton me nostalgji kohën kur ligjeronte në katedrën e historisë

Ish- pedagogun e historisë së Insitutit e Shkodrës, Manol Tosollarin e gjen cdo ditë duke konsomuar kafen  e mëngjesit me shokët e tij. 86 vjeçari e kujton me nostalgji kohën kur ligjeronte ne katedrën e historisë në institutin e shkodërs, ku  nisi punën rreth vitet 60.

Për 24 vite profesor  Manoli ishte shef i katedrës së historisë në Institutin e Shkodrës, ndërsa e kujton atë kohë si më të artat 

Sa i takon krahasimit mes dy periudhave profesori thotë se në në atë kohë  të vlersohej mundi i studimeve dhe puna ishte e sigurt ndërsa sot shton ai megjithëse mundësitë janë më të shumta pengesat janë më të mëdha

Ish pedagogu i Insitutit të Shkodrës Manol Tosollari punoj për 24 vite në katedrën e historisë, ai doli në pension të parakohshëm në vitin 1993 në moshën 54 vjecare.

Related posts

Bardh Spahia: Rinia do të jetë bashkëudhëtare e ndryshimeve që Shkodra do të ketë në drejtimin tonë 4-vitet në vazhdim

Rruga “Kolë Idromeno”, një perlë e arkitekturës veneciane në Shkodër…

Humbi kontrollin e “Porsche-s”, duke lënë të plagosur dy persona, arrestohet 20-vjeçarja në Shkodër…