Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Tom Doshi: Sa herë jam pranë qytetarëve kuptoj edhe ma shumë nevojën e tyne për nji qeverisje lokale të drejtë…

Sa herë jam pranë qytetarëve kuptoj edhe ma shumë nevojën e tyne për nji qeverisje lokale të drejtë, të denjë, transparente dhe njerëzore, që u shërben atyne.

Misioni vazhdon!

Voto numrin 8

Voto PSD për Këshilltarët Bashkiak!

I juaji, Tom Doshi

Related posts

Hiqet tatimi për dhurimin e pasurisë…

Që nga mëngjesi pa ujë, vjen reagimi i Ujësjellës Kanalizime Shkodër..

VIDEO- Policia e Shkodrës çmonton 20 kamera të vendosura pa leje në rrugët e qytetit…