Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia: Nga çdo fshat i njësive administrative të Bashkisë Shkodër mbështetja për fitoren e 14 Majit sa vjen dhe rritet…

Nga çdo fshat i njësive administrative të Bashkisë Shkodër mbështetja për fitoren e 14 Majit sa vjen dhe rritet. I besojnë programit tonë, sepse është real dhe i realizueshëm 100%, pa mashtrime 3D. Edhe në Grudë e morëm këtë mbështetje të banorëve, që bashkë me fshatrat e tjerë të Rrethinave do të vulosin fitoren tonë.

◽Investime në të gjithë rrjetin rrugor

◽Përfundimi i ujësjellësit

◽Sistem ndriçimi dhe rikualifikim i shesheve brenda fshatrave

◽Terrene sportive dhe rikonstruksion i shkollave

◽Ndërtimi i tregut të ri për prodhimet bujqësore

Programi ynë garanton zhvillimin e integruar të njësive dhe të gjjthë territorit të Bashkisë Shkodër. Bashkë Fitojmë✌️

Related posts

Kristian Shkreli e çel diten me video nga punimet për pikën e grumbullimit të fruta-perimeve…

PD Shkoder (rithemelimi): kandidati i Ramës i është rikthyer të njëjtave premtime, sa për të tentuar GËNJESHTRËN e radhës nëse do ti ecë apo jo…

“Shtëpitë e turizmit”, Shkodër, 500 të tilla janë regjistruar në Airbnb dhe Booking…