Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

E sotmja është një ditë e rëndësishme shprese për Shkodrën dhe Shqipërinë. Përmes votës tonë, projektojmë të ardhmen që do të ketë Bashkia Shkodër…

E sotmja është një ditë e rëndësishme shprese për Shkodrën dhe Shqipërinë. Përmes votës tonë, projektojmë të ardhmen që do të ketë Bashkia Shkodër.

“I bëj thirrje qytetarëve të Shkodrës të vërshojnë drejt kutive të votimit dhe ta kthejnë në festë të madhe për Shkodrën dhe Shqipërinë. Është një ditë ku shkodranët përmes votës së tyre t’i kthejnë shkëlqimin Shkodrës së artit dhe kulturës, larg krimit e korrupsionit. I ftoj të dalin masivisht dhe të ushtrojnë të drejtën qytetare nëpërmjet votës. U bëj thirrje strukturave që e kanë për detyrë të garantojnë të drejtën e votimit”.

Related posts

Gjobitet kryebashkiaku i Malësisë së Madhe për fushatën e 14 majit…

Ndryshon kabineti qeveritar, Rama prezanton emrat e rinj të ekzekutivit!

Ernest Gjoka: Vllaznia po vuan më shumë seç duhet. Nuk është veç ajo që shohim, por janë dhomat e zhveshjes