Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci takim me banoret e lagjes Kiras…

N’Kiras, mes banorëve të kësaj lagjeje të vjetër të qytetit. Bashkia duhet të bëjë mirë punën e saj në shërbimet e përditshme për cilësinë e jetës së qytetarëve, dhe dua ta cilësoj, në çdo njësi të saj, jo veç në qendrën e qytetit. Por s’mund të mjaftohemi me kaq.

Për nga pozita dhe burimet që Shkodra ka, oferta e menaxhimit të qytetit duhet ta tejkalojë patjetër këtë kryerje të punëve të përditshme

Related posts

Kandidati Benet Beci e hap ditën me pallatin e “kinezëve” të rikonstruktuar…

Kandidati i PS Vau Dejës Kristian Shkreli, i përgjigjet Gazmend Bardhit…

Spahia në Njësisë Administrative Berdicë: Investime dhe përmirësim i shërbimeve do të jetë modeli ynë…