Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Doshi: kandidati i PS Kristian Shkreli ka mbështetjen e gjithë banorëve të Vau Dejësit…

Partia Social Demokrate do të vijojë që të jetë forcë e parë edhe në këto zgjedhje në Temal dhe gjithë bashkinë Vau Dejës, deklaroi kryetari i PSD Tom Doshi në një takim me banorët e asaj zone.

Kryetari i PSD Doshi tha se kandidati i PS Kristian Shkreli ka mbështetjen e gjithë banorëve të Vau Dejësit.

Kandidati i PS për Vau Dejësin Kristian Shkreli u shpreh se rruga e Komanit gjatë mandatit katër vjeçar doi të rikonstruktohet.

Kryetari i bashkisë Vau Dejës Mark Babani dhe nënkryetari Mark Zhuri deklaruan se ajo zonë në këto katër vite është zhvilluar ndryshe nga më përpara kur kanë munguar investimet.

Banorët e Temalit thanë se mbështetja e tyre do jetë për PSD dhe kandidatin Shkreli.

Më pas një tjetër takim u zhvillua në Vau Dejës. Kryetari i PSD Doshi tha se gjatë mandatit të PD qytetarët e asaj zone janë shtypur.

Në Vau Dejës, kandidati i PS Shkreli deklaroi se premtimet e dhëna deri më tani do të realizohen të gjitha.

Banorët e njësisë Vau Dejës u shprehën se në zgjedhjet e 14 majit mbështetja e tyre për PSD do të jetë masive për t’i dhënë një fitore të thellë atje.

Related posts

Në Iftarin e shtruar në njësinë administrative të Berdicës, Spahia: Zoti na i pranoftë lutjet dhe sakrificat e këtij muaji të bekuar…

Ndryshon ligji për të dhënat sekrete…

Mbi 350 palestinezë të vrarë në sulmet izraelite në Rripin e Gazës gjatë 24 orëve të fundit…