Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci: Është koha me e pa njëri-tjetrin në sy e me thënë: cila është më e mira për Shkodrën….

Është koha me e pa njëri-tjetrin në sy e me thënë: cila është më e mira për Shkodrën. A dua që bashkia jonë të jetë e hapur, bashkëpunuese, në punë dhe me vullnet të plotë për të forcuar ekonominë? A besoj se qyteti ka nevojë për shumë më tepër menaxhim e shumë më pak politikë? Ti mund ta bësh këtë me votë!

#shkodraepara

Related posts

Autostrada Muriqan–Lezhë/ BE, 255 mln euro për korridorin adriatiko-jonian…

Titulli kampion do të vendoset në finalen e pestë! Tirana bën përmbysjen ndaj Besëlidhjes

PS Shkoder denoncon Spahinë: Me paratë e buxhetit, me paratë e qytetarëve, bëjnë postera dhe aktivitet për fushatë elektorale…