Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia takim në Shtoj të Vjetër: kemi parashikuar një sërë investimesh infrastrukturore…

Në Shtoj të Vjetër, i cili bashkë me të gjithë fshatrat e tjerë të njësisë Administrative Rrethina kemi parashikuar një sërë investimesh infrastrukturore.

▫Rikonstruksion i rrugëve

▫Rikualifikim i shesheve në brendësi të fshatrave

▫Terrene të reja sportive

▫Rikonstruksion i shkollave dhe qendrave shëndtësore

▫Pastrim kanalesh kulluese e vaditëse

▫Sistem ndriçimi në çdo rrugë

▫Shërbim i përmirësuar i pastrimit.

Zhvillimi i çdo njësie administrative dhe i Bashkisë Shkodër në tërësi garantohet nga programi ynë 2023-2027. Bashkë Fitojmë

Related posts

Rasti në Egnatia-Vllaznia, Zajmi: Ishte karton i kuq, nuk e kuptoj pse e ndryshoi Jorgji

Popullsia e botës arrin në 8 miliardë banorë. Sa njerëz mund të mbajë planeti ynë?…

Aksident në aksin Lezhë-Shkodër, “Audi” përplaset me kamionçinën, një i plagosur