Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia: Një plan i detajuar investimesh për çdo lagje të qytetit…

Një plan i detajuar investimesh për çdo lagje të qytetit dhe një paketë konkrete për politikat ndaj biznesit me taksa të ulëta dhe rritje e cilësisë së shërbimeve.

Kjo është ajo që përmban si shtylla kryesore programi ynë 4-vjeçar që pata kënaqësinë ta ndaja në takimet me bashkëqytetarët dhe sipërmarrësit nga sheshi “Nënë Tereza” në drejtim të Sarreqit dhe zonën muzeale të Gjuhadolit.

Mbështetja që marrim dhe vlerësimi që bëjnë për programin e paraqitur është një mesazh i bukur për fitoren e 14 Majit. Bashkë Fitojmë✌️

votoBardhSpahia2

votoBashkëFitojmë1

Related posts

9 Maj Dita e Evropës, Spahia: Sa shumë sakrifica të bëra nga populli shqiptar për të qënë i barabartë me popujt evropian…

Qendra historike e Shkodrës rrezikon shkatërrimin/ Reagon arkitekti Zef Çuni: Pronarët e objekteve të përballen me ligjin…

“Plas” në Paris, PSG pezullon Lionel Messin