Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

N/Kryetari i Bashkisë Shkoder: Shkodra nuk ka nevojë për 3D por për punë konkrete/ Shkodra e ka bërë zgjedhjen e saj…

Shkodra nuk ka nevojë për projekte 3D, as 4D që sot po na shfaqen kudo për ti mbushur mëndjen shkodranëve, sot ky qytet ka nevojë për punë konkrete.

Së pari, duhet të përgjigjeni për 10 vite mungesë investimesh për Shkodrën, për të paktën 50 projekte që Bashkia Shkodër ka depozituar në institucione qeveritare, pastaj të shfaqeni si “shpëtimtarë” ashtu sic bëjnë personazhet groteske të filmave vizatimore në 3D dhe 4D!

Shkodra e ka bërë zgjedhjen e saj, me #14Maj, voton vazhdimin projekteve për qytetin, me shkodranët, me @BardhSpahia nr 2

@BashkëFitojmë nr 1

Related posts

Bie zjarr në repartin e Kirurgjisë në spitalin e Shkodrës…

Tjetër rrugë bëhet me një sens kalimi për automjetet, bashkia Shkodër jep njoftimin…

Shkodër/ Procedohen në gjendje të lirë 5 shtetas, për vepra të ndryshme penale…