Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditSociale

Myftinia Shkodër shpërndan 200 pako ushqimore për personat në nevojë…

Myftinia Shkoder vijon veprimatrine e shperndarjes se ndihmave per personat ne nevoje dhe ato me afetesi te kufizuar .

Diten e sotme ne kuader te muajit te shenjte te Ramazanit nga Myftinia jane shpërndare pako me ndihma ushqimore për personat e verber. Përfaqësuesi i Myftinisë Shkodër, Arben Halluni theksoi se institucioni i Myftinisë Shkodër i ka përherë në vëmendje, shtresat ne nevoje ndersa kerkoi nje mbeshtetje me te madhe nga institucionete e tjera humanitare dhe biznesit.

Nga ana tjetër, kryetari i shoqatës së te verbereve Hekuran kerciku shprehu falënderimet e përzemërta për këtë kontribut të Myftinisë Shkodër .Nderkohe Myftinia Shkoder ka vijuar diten e sotme shperndarjene pakove ushqimore per personat ne nevoje ne lagjen Liria dhe ne fshatin Omaraj.

Related posts

Shkodër/ Vodhi 6 koshere me bletë, identifikohet dhe vihet në pranga 50-vjeçari…

E sotmja është një ditë e rëndësishme shprese për Shkodrën dhe Shqipërinë. Përmes votës tonë, projektojmë të ardhmen që do të ketë Bashkia Shkodër…

NGA BEDRI ISLAMI – Një kafe me Benet Becin…