Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kristian Shkreli ndan videon, pas 50 vitesh, Laçi i Vau Dejes me ujësjellës të ri…

Mirmëngjes😍

Pas 50 vitesh me 2 orë ujë në ditë ose hiç fare gjatë verës, këtë mandat që po mbyllet përfundoi ujësjellësi i ri i Laçit! Janë 22.6 kilometra rrjet shpërndarës që plotëson nevojat me ujë 24 orë në shtëpitë e kësaj zone.

Së shpejti disa kantiere punimesh do hapën, ku më në fund do ndertohën Ujësjellesat në Mjedë, Paçram, Shelqet dhe Pistull!

#VetëmPërpara

Related posts

Gjyqtarja e Shkodres Izabela Radovani shkarkohet nga detyra…

VIDEO/ Policia kufitare bllokon një mjet lundrues në Velipojë…

Benet Beci interviste në kanalin Albuk, në Londër/ Për t’i treguar komunitetit shqiptar ofertën për Shkodrën!…