Shkodra Post
AktualitetPolitikë

Benet Beci mes të rinjve: Jeni adrenalinë e motivim…

Albumi i një dite feste mes të rinjve dhe atyre që shpirtin e kanë gjithmonë të ri. Jeni adrenalinë e motivim! #shkodrapozitive #shkodraepara

Related posts

Tre përsona helmohen nga uji i pijshëm në Shkodër…

Trajneri i Egnatias: Goli në shtesë ishte tronditje për ne

Benet Beci: Natën e mirë me pak çaste nga takimet plot motivim e batuta në tregun e Xhabijes